Abit Dundar, en vågmästare.

november 4, 2009

Under medborgarmötet 09.09.14 där bl.a. frågan om Aspuddsbadet behandlades så beklagade Abit Dundar att badet ska rivas, han sa även att han inte hade någon makt att förändra beslutet eftersom det var taget av idrottsnämnden.

Han beklagar sig även på sin blogg, men samtidigt så är han glad över möjligheten att få bygga en förskola på platsen. Frågan ställs nu på sin spets eftersom ärendet nu nått stadsbyggnadsnämnden och även därmed sista anhalten i den politiska processen. I den nämnden sitter Abit Dundar som är en av de sju allianspolitiker som i morgon med stor sannolikhet kommer att rösta för ett rivningslov Aspuddsbadet. Skulle han välja att rösta mot ett rivningslov så blir det en majoritet mot rivning. Detta är dock högst osannolikt.

Enligt Abit Dundar så följer man dock det tjänsteutlåtandet som finns i frågan utan att ta Stadsmuseét i beaktande. Han menar på att eftersom idrottsnämnden inte vill driva badet vidare så finns heller ingen anledning att bevara badet.

Abit har dock möjlighet att avtyrka rivningslovet och rädda Aspuddsbadet och tillmötesgå medborgarna i den stadsdel där han sitter som ordförande.

Imorgon vet vi vad Abit röstade.

Abit Dundar (fp) Mobil 076-129 07 14

abit.dundar@stadshuset.stockholm.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: