Madeleine Sjöstedt bloggar efter inslag i ABC

oktober 16, 2009

Madeleine fortsätter med att kommunicera via sin blogg, och det finns återigen många upprörande faktafel i det hon skriver.

Först har aldrig finansieringen diskuterats, varken sig bidrag, sponsring eller LÅN. Föreningen fick aldrig möjlighet att komma så långt i någon förhandling. Det har aldrig varit på tal att pengarna för en renovering av Aspuddsbadets skulle läggas på skattebetalarna eller konkurera med upprustningen av andra badhus/simhallar.

I tjänsteutlåtandet från förvaltningen står att de bla.
”Aspuddens badhus har en femtonmeters bassäng, och endast ett omklädningsrum, där man har öppet olika dagar för herrar och damer.”

Alla vi som besökt badet vet att det har två omklädningsrum. De flesta av oss vet också att herrbad och dambad endast var en liten del av den verksamhet som förekom på badet, men just den delen har förvaltningen valt att lyfta fram.

När det gäller Madeleines egen tolkning av det kontrakt som fanns mellan badhusföreningen och staden så är det fullkomligt absurt att hon fortfarande lägger hela ansvaret på föreningen. Motivationen till att idrottsnämnden genom förvaltningen sagt upp hyresavtalet grundar sig i att man tolkar detta avtal i sin egen favör, när det i själva verket är förvaltningen som bär upp huvudansvaret.
Ett kontrakt är ett kontrakt, och om förvaltningen omöjliggjort det för föreningen genom att inte uppfylla sin del så är det väldigt allvarligt.

http://madeleinesjostedt.wordpress.com/2009/10/16/aspuddsbadet-den-langa-historien/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: