En hektisk dag.

oktober 7, 2009

Badhuset är i tryggt förvar efter en dramatisk morgon.  Efter att idrottsförvaltningen brytit sig in i badhuset på morgonen så gick direkt ett larm ut via mail, sms och facebook. Många personer skyndade till platsen och efter övervägande bestämde man sig för att helt enkelt ställa sig i vägen för tjänstemännen så att de inte kunde slutföra sin uppgift, nämligen att bocka av de punkter som behöver bockas av inför en rivning.

Väldigt många människor slöt upp på det extrainkallade mötet på Aspuddsbadet ikväll. Det var över 50 personer plus en grupp barn som satt runt och i bassängen som var varmt upplyst av utspridda värmeljus. Under mötet diskuterade vi de gångna händelserna och hur vi bör agera framöver.

Idrottsförvaltningen vet mycket väl att det befinner sig folk i byggnaden, och de vet mycket väl varför. De anser att byggnaden är ”deras”, vi anser att den tillhör oss alla.

Nästa gång ni från idrottsförvaltningen dyker upp så kan ni väl knacka på dörren? Ni kunde till och med fått en kopp varmt kaffe.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3617193.svd
http://www.dn.se/sthlm/aspuddsbadet-1.969553

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: