Klockan är tolv, allt är lungt!

september 29, 2009

Det har varit en hektisk dag, det har dykt upp mycket folk, allt ifrån idrottsförvaltare, press och polis, till barnfamiljer och långväga badgäster. Badvakter har kommit och gått, den stora uppgiften idag har varit att iordningställa lokalerna för allmänheten. Bassängen har skrubbats och svabbats, det har röjts och fixats, flygblad har tryckts upp och det har pratats en hel del.

Under kvällen hölls ett stormöte vid bassängen där alla var inbjudna, vi var föräldrar, barn, badvakter, politiker, press, vuxna, ungdomar, äldre och så tittade ett par vänliga poliser förbi. Det blev ett långt möte som avslutades med en härlig äppelkaka.

Tre tjejer i 12 års åldern stod vid omklädningsrummen och diskuterade kring varför politikerna vill riva badet. Det var uppfriskande att höra deras sunda kommentarer.

Alla som är intresserade av att hjälpa till är välkomna till Aspuddsbadet, någonting är bättre än ingenting. Några saker som behövs just nu är bl.a. fällsängar med madrasser, eller endast madrasser.  Även värmefläktar, infravärme, element, filtar och täcken.
Hör av er till mail@raddaaspuddsbadet.nu eller kom förbi badet.

Nästa möte kommer att hållas nu på Söndag kl 16.00.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: