De ska rösta för en rivning av Aspuddsbadet 15:e september

september 13, 2009

Idrottsnämnden består av sex allianspolitiker och fem rödgröna politiker. Alliansen sitter i majoritet i idrottsnämnden och de är fast beslutna att lägga ner Aspuddsbadet. Samtliga har fått inbjudan till att besöka badet de senaste åren, men de har själva valt att inte göra det.

Foto: Yanan Li/ Stockholm Stad
Madeleine Sjöstedt (fp)
Hon vill att Aspuddsbadet rivs, badhusföreningens egen utredning lämnades till hennes egen borgarrådssekreterare Erik Jennische, den utredning som kommunstyrelsen inte fick tillgång till. Vi har skickat kommunbesväret (överklagan som länsrätten ska ta upp) till henne via e-post och försökt nå henne via telefon. Vi förmodar att hon läst överklagan och då även är medveten om att nämndens beslutsunderlag är felaktigt.

Ulf Fridebäck
Ulf Fridebäck (fp)
Vi har skickat kommunbesväret (överklagan som länsrätten ska ta upp) till Ulf via e-post otalat med honom i telefon. Han har läst överklagan och är medveten om att nämndens beslutsunderlag är felaktigt. Han följer det beslut som ordföranden fattar.

Foto: Yanan Li/ Stockholm Stad
Billy Östh (m)
Vi har skickat kommunbesväret (överklagan som länsrätten ska ta upp) till Billy via e-post och även samtalat med Billy i telefon. Billy är fast besluten att driva igenom förslaget trots att han inte läst överklagan. Vi bad honom läsa överklagan innan beslutet tas, men han lovade ingenting.

Foto: Yanan Li/ Stockholm Stad
Ariene Bucquet (m)
Vi har skickat kommunbesväret (överklagan som länsrätten ska ta upp) till Ariene via e-post och även samtalat med Ariene i telefon. Hon sa att hon skulle läsa överklagan måndagen.

th Leif Kroon KD Södermalm
T.h. Leif Kroon (kd)
Vi har skickat överklagan till Leif via e-post och pratat med honom i telefon. Leif har läst överklagan och ska titta närmare på det under dagen.

Foto: Yanan Li/ Stockholm Stad
Anders Hellström (m)
Vi har skickat överklagan till Anders via e-post och försökt nå honom via telefon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: