Abit svarar, men ändå inte

september 9, 2009

”Man ska inte ställa förskola mot badhus”. skriver Abit på sin blogg.

Abit Dundar, Ordförande i Hägersten-Liljeholmens stadsdelsnämnd, har färre inlägg på sin blogg än sin partikollega Madeleine Sjösdedt. Han tar sig tid att svara på inläggen, men dock undviker han flertalet av de frågor som ställs.
En av de frågor som ställs flera gånger är angående de bostadshus som byggts på Aspuddsskolans tomt, istället för att bygga ut skolan. Men denna fråga besvaras varken sig av Abit eller Madeleine. Är frågan relevant idag när bostadshusen nu står där? Ja, den visar på hur undermålig planeringen av stadsdelen egentligen är io flera fall, och det är just därför situationen förskola mot badhus uppstått.

Abit har nu svarat på sin blogg, bl.a. gällande denna fråga.
Till Abits inlägg

Abit menar på att det inte är stadsdelsnämnden som tar beslutet om att riva badet, utan att det är Idrottsnämnden, och i det har han rätt. Han menar även på att det är naturligt att stadsdelen visar intresse för tomten, vilket inte är konstigt i sig.

Det verkar som att Abit Dundar vill säga oss att han inte har någon aning om badet kommer att rivas eller inte, att han inte är insatt i planerna om vad som försigår i hans egens stadsdel. Så är det ju så klart inte. Även om Abit inte själv är med och beslutar om Aspuddsbadets öde, så är han självklart fullt insatt i vad som ska hända.

Och alltmedan Madeleine rattar sin skuta genom grumligt vatten, påhejad av Abit uppe i Stormasten, så kan vi bara sitta här och hoppas på att den folkliga stormen tilltar i styrka, och att medvind blir till motvind. Och gör den inte det så får vi med våra ärtrör fortsätta peppra hennes segel sönder och samman.

Till Abit Dundars blogg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: